SUSHI & MEER VLEUTEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 975 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi & Meer Vleuten. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 20:01 Lekker
20 nov 2022 om 20:27 tracker gaf al 25 min aan dat de bezorger kon aanbellen maar toen het kwam was het weer lekker en goed.
20 nov 2022 om 20:03 Ik had om 6 uur besteld en het eten kwam pas om kwart over 7 Sushi is wel geweldig
16 nov 2022 om 19:54 Het was weer op tijd en super lekker! Dankjewel!
14 nov 2022 om 10:31 Great food and service. Our favorite japanese restaurant in the area!
13 nov 2022 om 9:37 Verrast door de snelle bezorging! Sneller dan vooraf aangegeven. Was mijn eerste bestelling hier, het eten beviel ook erg goed! Absoluut een aanrader voor sushi/pokebowls
11 nov 2022 om 20:37 Het eten is heerlijk, maar het minimale bedrag van €30 vind ik wel heel veel en dit weerhoudt me er ook van om hier vaker te bestellen. In het verleden was dit minimale bedrag veel lager...
10 nov 2022 om 12:23 Lekkere verse sushi en de yakitori was zoals altijd ook weer heeelijk
6 nov 2022 om 20:48 Perfect. Heerlijke sushi en 10 min eerder bezorgd
6 nov 2022 om 12:40 Het was ontzettend lekker. Ik zag al hele hoge ratings maar had niet verwacht dat alles zo lekker zou zijn. Dit is echt een aanrader en zal hier meerdere keren bestellen!!
5 nov 2022 om 19:29 De bezorgtijd was lang wachten, maar een uur op een zaterdagavond om 18:00u is vragen om moeilijkheden haha
29 okt 2022 om 12:52 Top! Eten was super snel bezorgd. De sushi en pokebowl waren heerlijk vers!